Wat is de Thermomix®?

Robért van Beckhoven wist het goed te verwoorden. De Thermomix® is het neusje van de zalm. En niet alleen hij werkt met dit fantastische apparaat. Ook George Colombaris (Australisch/Griekse Chef) werkt hiermee.

Ik kan u het één en ander vertellen over de Thermomix®, maar de meeste informatie krijgt u echt als u een vrijblijvende demonstratie bijwoont. Tijdens deze demonstratie worden ALLE functies en functionaliteiten besproken en getoond. Alleen op die manier kunt u zich een voorstelling maken van de mogelijkheden van deze geweldige machine.


®

 


 

 

 

 

 

De Thermomix kan alleen worden gekocht via een erkende Advisor van Thermomix Benelux. Deze machine is niet te koop in de winkel.

Als u onderstaand formulier invult, dan neem ik contact met u op en krijgt u verdere informatie over de prijs, demonstraties, levering en verschillende betaalmogelijkheden.Basisdemonstratie TM6 - Op zondag 15 maart 2020 van 13.00 tot 17.00 uur

Tijdens deze demonstratie worden alle functies en functionaliteiten van deze geweldige machine getoond. We bereiden een aantal basisgerechten zodat u alle functies en functionaliteiten aan het werk ziet.

Zo wordt er een brood gebakken, een salade gemaakt een drankje en een ijsgerecht en voltooien we een z.g.n. "all in one" wat eenvoudigweg inhoudt een volledige maaltijd op drie niveaus van de machine. Waarin wordt getoond dat u met gemak voor een gezin een gezonde maaltijd kunt koken in 1 en hetzelfde apparaat. We zullen de gerechten gezamenlijk opeten.

Wanneer u tijdens de demonstratie besluit een TM6 aan te kopen en deze wordt op dat moment voor u besteld, dan krijgt het entreegeld voor de demonstratie retour gestort nadat de machine is afgeleverd op uw adres.

Wanneer u iemand wilt meenemen, neemt u dan even contact met mij op zodat we een op maat gemaakte afspraak kunnen inplannen.

Graag verwelkom ik u op deze vrijblijvende demonstratie.

 

€ 7,50

  • Beschikbaar

Kookworkshop Aziatische - Op zondag 22 maart 2020 van 13.00 tot 17.00 uur

Tijdens deze kookworkshop worden de functionaliteiten van de TM6 uitgelicht, maar we gaan hier niet heel uitgebreid op in. Het gaat vooral om de gerechten. Een drankje en 4 heerlijke Aziatische gerechtjes. Selecteer het aantal personen waarvoor u reserveert en bestel eenvoudig kaarten. Via het volgende bestelmenu wordt alles afgehandeld. Ik hoop u snel te mogen begroeten.

Wanneer u tijdens de kookworkshop besluit een TM6 aan te kopen en deze wordt op dat moment voor u besteld, dan krijgt het entreegeld voor de kookworkshop retour gestort nadat de machine is afgeleverd op uw adres.

Komt u met 6 personen, dan krijgt u een korting van € 25,00. U betaalt dus geen € 150,00, maar slechts € 125,00

Maximaal 6 personen (in verband met de ruimte)

€ 25,00

  • Beschikbaar

Voor meer informatie of het boeken van een demonstratie, neemt u contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik reageer hier gemiddeld binnen een uur op:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.