Wat is de Thermomix®?

Robért van Beckhoven wist het goed te verwoorden. De Thermomix® is het neusje van de zalm. En niet alleen hij werkt met dit fantastische apparaat. Ook George Colombaris (Australisch/Griekse Chef) werkt hiermee.

Ik kan u het één en ander vertellen over de Thermomix®, maar de meeste informatie krijgt u echt als u een vrijblijvende demonstratie bijwoont. Tijdens deze demonstratie worden ALLE functies en functionaliteiten besproken en getoond. Alleen op die manier kunt u zich een voorstelling maken van de mogelijkheden van deze geweldige machine.


®

 


 

 

 

 

 

De Thermomix®kan alleen worden gekocht via een erkende Advisor van Thermomix®Benelux. Deze machine is niet te koop in de winkel.

Als u onderstaand formulier invult, dan neem ik contact met u op en krijgt u verdere informatie over de prijs, demonstraties, levering en verschillende betaalmogelijkheden.Kadootjes met de Thermomix - 21 oktober 2020 van 19.00 uur tot 22.00 uur

Tijdens deze kookworkshop worden de functionaliteiten van de Thermomix® TM6 uitgelicht, maar we gaan hier niet heel uitgebreid op in. Het gaat vooral om de kadootjes. Een likeur, een ijsthee siroop en wat heerlijke mengsels voor koekjes en kruiden die u kado kunt geven tijdens bijvoorbeeld kerst of een verjaardag. de gemaakte kadootjes worden door u mee naar huis genomen.  Selecteer het aantal personen waarvoor u reserveert en bestel eenvoudig kaarten. Via het volgende bestelmenu wordt alles afgehandeld. Ik hoop u snel te mogen begroeten.

Wanneer u tijdens de kookworkshop besluit een Thermomix®  TM6 aan te kopen en deze wordt op dat moment voor u besteld, dan krijgt het entreegeld voor de kookworkshop retour gestort nadat de machine is afgeleverd op uw adres.

Komt u met 6 personen, dan krijgt u een korting van € 35,00. U betaalt dus geen € 200,00, maar slechts € 165,00 

€ 35,00

  • Beschikbaar

Voor meer informatie of het boeken van een demonstratie, neemt u contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik reageer hier gemiddeld binnen een uur op:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.