Wat is de Thermomix®?

Robért van Beckhoven wist het goed te verwoorden. De Thermomix® is het neusje van de zalm. En niet alleen hij werkt met dit fantastische apparaat. Ook George Colombaris (Australisch/Griekse Chef) werkt hiermee.

Ik kan u het één en ander vertellen over de Thermomix®, maar de meeste informatie krijgt u echt als u een vrijblijvende demonstratie bijwoont. Tijdens deze demonstratie worden ALLE functies en functionaliteiten besproken en getoond. Alleen op die manier kunt u zich een voorstelling maken van de mogelijkheden van deze geweldige machine.


®

 


 

 

 

 

 

De Thermomix®kan alleen worden gekocht via een erkende Advisor van Thermomix®Benelux. Deze machine is niet te koop in de winkel.

Als u onderstaand formulier invult, dan neem ik contact met u op en krijgt u verdere informatie over de prijs, demonstraties, levering en verschillende betaalmogelijkheden.Kookworkshop Aziatisch - Op zondag 20 september 2020 van 13.00 tot 17.00 uur

Tijdens deze kookworkshop worden de functionaliteiten van de Thermomix® TM6 uitgelicht, maar we gaan hier niet heel uitgebreid op in. Het gaat vooral om de gerechten. Een drankje en 4 heerlijke Aziatische gerechten. Selecteer het aantal personen waarvoor u reserveert en bestel eenvoudig kaarten. Via het volgende bestelmenu wordt alles afgehandeld. Ik hoop u snel te mogen begroeten.

Wanneer u tijdens de kookworkshop besluit een Thermomix®  TM6 aan te kopen en deze wordt op dat moment voor u besteld, dan krijgt het entreegeld voor de kookworkshop retour gestort nadat de machine is afgeleverd op uw adres.

Komt u met 6 personen, dan krijgt u een korting van € 25,00. U betaalt dus geen € 150,00, maar slechts € 125,00 

€ 25,00

  • Beschikbaar

Voor meer informatie of het boeken van een demonstratie, neemt u contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik reageer hier gemiddeld binnen een uur op:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.