Wat is de Thermomix®?

Robért van Beckhoven wist het goed te verwoorden. De Thermomix® is het neusje van de zalm. En niet alleen hij werkt met dit fantastische apparaat. Ook George Colombaris (Australisch/Griekse Chef) werkt hiermee.

Ik kan u het één en ander vertellen over de Thermomix®, maar de meeste informatie krijgt u echt als u een vrijblijvende demonstratie bijwoont. Tijdens deze demonstratie worden ALLE functies en functionaliteiten besproken en getoond. Alleen op die manier kunt u zich een voorstelling maken van de mogelijkheden van deze geweldige machine.


®

 


 

 

 

 

 

De Thermomix®kan alleen worden gekocht via een erkende Advisor van Thermomix®Benelux. Deze machine is niet te koop in de winkel.

Als u onderstaand formulier invult, dan neem ik contact met u op en krijgt u verdere informatie over de prijs, demonstraties, levering en verschillende betaalmogelijkheden.
Voor meer informatie of het boeken van een demonstratie, neemt u contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik reageer hier gemiddeld binnen een uur op:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.