Catering - zowel particulier als zakelijk


Naast diepvriesmaaltijden en aansluiting bij Thuisafgehaald voor de verse (enkele) maaltijden, maak ik nu de stap naar lunch, bedrijfs- en partycatering.

 

Dit betekent dat u bij mij terecht kunt voor de verzorging van de lunch en warme maaltijden van 1 tot 30 personen.

Of het gaat om een broodlunch een warme lunch, diner of feestelijke partyverzorging, ik kan u dit uit handen nemen.

Neemt u contact op via email of telefoon en ik overleg met u wat u precies in gedachte heeft.

Dit kan uiteraard van alles zijn, waar het om gaat is dat ik u alles uit handen kan nemen.

 

U vraagt ik kook voor u


Ik neem alle zorg uit handen. Ik neem eten mee in chafingdishes, deze houden alles warm. U kunt zelf bepalen of u alleen het materiaal wilt gebruiken, in dit geval geef ik uitleg en haal alles de volgende dag op. Ook kan ik gedurende het diner blijven om op te scheppen en te serveren. In dat geval neem ik alles dezelfde avond mee terug. Indien nodig zorg ik voor borden en bestek.  U hoeft dus helemaal nergens aan te denken. De afwas neem ik gewoon aan het einde van het diner mee terug. U de lusten Ik de lasten. :)


Ik heb (nog) geen volledig overzicht van catering, dit is een bewuste keuze. Ik wil graag met mijn klanten catering op maat kunnen bespreken, vaste kaarten zijn vaak lastig om vanaf te wijken. Wat wel vaststaat is de reiskostenvergoeding van € 0.19 per kilometer. Verder hanteer ik een tarief per persoon van € 5.00. Dit is gelijk aan de kosten van mijn reguliere maaltijden. Echter dit bedrag wordt lager naarmate de te cateren groep groter wordt. Bijvoorbeeld van 1 tot 10 personen € 5.00 van 10 tot 20 personen € 4.50 van 20 tot 30 personen € 4.00. en zo verder. De materialen zijn in eigen bezit, dus geen verborgen kosten voor huur van materiaal etc.Referenties: 

Pammy Boltini (maandag, 22 januari 2018 10:55)

Bij de opnames van de cd van mijn zoon Angelo Boltini in de Wisseloord Studio’s te Hilversum, hebben wij Lovelyspoonful gevraagd voor de catering.
De 30 muzikanten hebben genoten en waren zeer enthousiast! Echt een aanrader!!


Voor de aanvraag van informatie, kunt u onderstaand contactformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Geef in het bericht in het kort aan waar en wanneer u catering wenst.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.